WIE ZIJN WIJ?

Voor de niet-ingewijden, REV’IT! neerkomt op een motorfiets kleding fabrikant.

Hoewel niet helemaal onjuist, deze bevinding biedt een eenvoudig overzicht van de missie die we hebben toevertrouwd. Ontwikkelen van innovatieve en goed ontworpen motorfiets kleding is een eerste antwoord op de vraag “Wat doen we? “. Maar voor ons, de primaire vraag is dat van de “Waarom? “. Het antwoord op deze vraag ligt voor de hand en blijkt in elke actie die we willen Prikkel de drang om te rollen. Dus ja, wij verkopen vele motorfiets apparatuur, maar onze producten zijn speciaal ontworpen voor u om uw passie te leven ten volle.

De afgunst, net als in onze producten of bedrijf nodig heeft om zelf oplossingen die u wilt zo veel te bieden te experimenteren. Dit is de reden waarom ons bedrijf heeft gevormd rond mensen zo gepassioneerd als competent, gericht om u te bieden wat je passie als u wilt. Of u nu op zoek bent naar een tijd op de baan, op zoek naar vergeten titels of trein naar de straten van uw buurt zwerven terwijl het hebben van de zekerheid van goed beschermd, blijft ons doel om u in staat apparaten bieden je dromen op twee wielen. Een doel van ons bedrijf sinds 1995 en een eeuwige bron van motivatie.
Onze helden

REV’IT! marketing van zijn eerste combinatie in 1997, slechts twee jaar na het debuut van het merk. Sindsdien zijn we blijven onze combinaties verbeteren door middel van pilot-sponsoring.

Het begon allemaal in ons land, met piloten die actief zijn in het Nederlands kampioenschap, en is sindsdien versneld. Embraquez bij ons een beetje tijd reizen.

ONZE EERSTE COMBINATIE LEDER EN APRÈSLa eerste combi leer REV’IT! werd geïntroduceerd in 1997. Het was een groot succes met veel fietsers, die de kwaliteit van de snede groette en – de efficiëntie van de bescherming ervan elementen – voor de minder bedeelden. Reeds bekend om zijn unieke stijl heeft onze combinatie snel een onmisbaar onderdeel van onze collectie en Europese circuits te worden.
Na verloop van tijd hebben we ondersteund voor veel chauffeurs, die ons toeliet om ons begrip van de eisen en beperkingen van het circuit rijden te verfijnen. We hebben opgebouwd waardevolle gegevens die hebben geleid tot verbeteringen. Vooral, dat in parallel, het niveau van onze chauffeurs toenam, waardoor evolueren onze producten aan een geheel nieuw niveau. Had net op het hoogste niveau van de concurrentie, die uiteindelijk zou gebeuren benaderen …

KLAAR VOOR BATH LARGE: in onze vroege dagen MOTOGPSeule concurrentie voor het begrijpen van de subtiliteiten van een race-pak. Om te begrijpen moet er als ultieme combinatie, is het noodzakelijk om het hoogste niveau van de concurrentie te bereiken. Dit is wat we doen in 2008 en begon te werken met een team van chauffeurs we onze helden noemen. Professionele chauffeurs die elk detail onderzocht, met het oog op de voortdurende verbetering van hun tijd, niet in het minst als een duizendste van een seconde.