Ervaar de sensatie van de weg, terwijl de resterende waakzaam met motorfietsen voor navigatie-instrumenten: een ervaring zoals je nog nooit meegemaakt. Deze navigatiesystemen zowel robuuste en feature-rijke vergemakkelijken reizen met de motor, zodat u zich kunt concentreren op de essentie en genieten van de kronkelende routes.

Het ontwerpen voor het laatst

Drie eenvoudige woorden dat onze producten, ons bedrijf, onze cultuur en onze toekomst te beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde leverancier van navigatieproducten, investeren we in de ontwikkeling van hoogwaardige producten voor de automotive, luchtvaart, marine, outdoor activiteiten en sporten die een essentieel onderdeel van zijn het leven van onze klanten.

We volgen een business model type “verticale integratie”: alle processen, zoals ontwerp, productie, marketing, opslag, vinden uitsluitend plaats binnen het bedrijf. Zo houden we controle over deadlines, kwaliteit van de producten en diensten. Onze producten zijn niet alleen gewild voor hun aantrekkelijke verschijning, superieure kwaliteit en prijs, maar ook voor hun innovatieve functies die het leven van onze klanten te verbeteren.

Garmin werkt samen met meer dan 11.400 medewerkers in 50 kantoren over de hele wereld.